ZABAVA

Fernando Tores potajno priželjkuje da pleše na ledu

18. septembar 2012. | 23:09

Tajna želja napadača Liverpula Fernanda Toresa je - da se takmiči u umetničkom klizanju. Na užas svoga trenera Rafe Beniteza, koji bi radije Toresa gledao kako postiže golove na fudbalskom travnatom terenu, mladi plavušan sanja da se pojavi na britanskoj televiziji u klizaljkama i uskom odelu.

Fudbalski dijamanti

18. septembar 2012. | 23:30

Negde smo pročitali da se dijamanti dobijaju iz uglja. Nažalost, ne znamo postupak i zato ne razlikujemo onaj kamen koji će postati dijamant od onoga što ide u peć. U fudbalskom svetu je to daleko lakše, a mi čemo vam predstaviti samo nekoliko kamenčića od kojih se u skorijoj budućnosti očekuje mnogo i u čijoj se igri već nazire sjaj.

Male tajne velikih majstora

18. septembar 2012. | 23:29

Beograd, 8. februara 2008. - Prateći fudbalska dešavanja preko televizije vremenom smo postali kompetentni za mnoga pitanja. Za razliku od mnogih mađioničara koji nikada ne otkrivaju svoje trikove, mi smo rešili da podelimo svoje znanje sa vama. Evo šta smo naučili a može vam biti od pomoći:

Bilo jednom…

18. septembar 2012. | 23:28

Sledeća priča se desila 1945. godine na Vajt Hart Lejnu. Arsenal je igrao protiv Dinama iz Moskve, kada se spustila magla. Toliko je bila gusta da je meč trebalo da bude prekinut, ali je sudija to odbio pod izgovorom da su gosti prešli dugačak put čak iz Moskve i da to ne bi bilo fer prema njima. Tako je meč ubrzo počeo da se pretvara u farsu.

I can do all things through Christ who lives in me

18. septembar 2012. | 23:28

"Svetsko prvenstvo je bilo velika frustracija za mene jer sam se zaista mnogo pripremao. Ali za Svetsko prvenstvo ne postoji nikakva formula, nikakav recept za uspeh", rekao je. Preskromna izjava za nekoga ko je proglašen od strane UEFA za najboljeg igrača Evrope.

Maradona

18. septembar 2012. | 23:28

Ukoliko ste poreklom iz Argentine, a slučajno ste se našli na ovom sajtu, želeli bismo da vam napomenemo da je to što je Maradonina biografija na sajtu videla svetlost dana tek posle Peleove, puka slučajnost. A ako ste kojim slučajem neargentinskog porekla, znajte da je prethodna rečenica bila samo obična laž da Argentincima bude lakše.Više volimo Pelea barem dva puta. Ne bi trebalo da budemo subjektivni oko ovakvih stvari, ali eto, rekli smo i to!

O Rei do Futebol

18. septembar 2012. | 23:28

Ako bismo upotrebili reč perfekcija, Pele ju je skoro dostigao. On je najveći fudbaler u istoriji svetskog fudbala“, reči su bivšeg nemačkog igrača Franca Bekenbauera.

Pravi Jelen pivopija

18. septembar 2012. | 23:28

Ovako se voli Jelen pivo. Iako tetovaža nije idealno urađena, pokazuje ogromnu ljubav prema Jelen pivu. Jelen pivo i JelenFootball sajt žele da se zahvale na poslatoj fotografiji, i nadamo se da će u narednom periodu biti još ovakvih Jelen fanatika.

Ovako se voli Jelen pivo

18. septembar 2012. | 23:27

Ljubiteljima Jelen piva i JelenFootball sajta ovo verovatno nije ništa čudno. Ali slika je pravi unikat! Majka je sinu ručno isplela džemper sa oznakom Jelen piva. Prosto za nepoverovati. Šta drugo reći, osim "Bravo, majstore!" i "Svaka čast, gospođo!" Odanost Jelenku za svaki primer.

Strana: 1 2 3 4