JELEN KUTAK

Slash – spektakl za pamćenje!

Legendarni gitarista Slash, na Jelen LIVE-u, u Beogradskoj Areni, održao nezaboravan koncert! U prisustvu preko 5.000 najvernijih fanova, bivši gitarista grupe GN’R, spektakl je počeo pesmom „Ghost“, sa svog prošlogodišnjeg albuma. Svirao je uglavnom pesme sa novog albuma, ali nisu izostali i stari hitovi.
Slash – spektakl za pamćenje! Foto: BETAPHOTO//MAX ROSSI
utorak, 18. septembar 2012. | 22:22

Pesme „Nigthtrain“ i „Rocket queen“ izazvale su opšte oduševljenje u publici. Slash-ova „solaža“ teme iz filma „Kum“ potpuno je „hipnotisala“ publiku, koja je sa nestrpljenjem iščekivala svaku narednu numeru. Posle skoro dva sata odlične svirke, nakon što se vratio na bis, Slash i njegov bend izveli su pesmu Guns N’ Roses-a, „Paradise City“, koja je izazvala potpuni delirijum u Areni.

Slash-a na ovoj turneji prati pevač Majls Kenedi, koji je svojim glasom potpuno oduševio publiku u Srbiji.

Predgrupa Slash-ovom nastupu bila je domaća pank - rok grupa Tea Break, koja je napravila sjajan uvod za jednog od najboljih gitarista svih vremena.

Jelen LIVE se pobrinuo, da pored dobrog zvuka, u Srbiji promoviše i ideju očuvanja planete, organizovanjem društveno odgovorne akcije "Reciklirajte i Vi", koja je trajala juče od 15h na severnom platou ispred Arene. Ovom prilikom reciklaži su se pridružili i momci iz benda Tea Break, kao i promoter Jelen Live festivala, mladi glumac Zlatko Rakonjac.

Tokom akcije „Reciklirajte i Vi“, koju su organizovali Apatinska pivara i Arena Beograd, u saradnji sa strateškim partnerom Recan-om, prikupljeno je 19 kg limenki.

Najsrećniji fanovi, zahvaljujući Areni Beograd i Apatinskoj pivari, imali su mogućnost i da upoznaju gitarsku ikonu Slash-a, u okviru akcije Meet&Greet. Na Facebook stranici Jelen Piva, organizovan je kviz, u kome je četvoro najvernijih fanova, zahvaljujući svom zavidnom znanju i brzim odgovorima, došlo do mogućnosti da upoznaju svog idola.

Bilo je neverovatno! Ispunio mi se životni san! Ja još uvek ne mogu da verujem da mi se ovo dogodilo!“, oduševljeno je izjavio Andrija Juga, jedan od dobitnika akcije Meet&Greet.

Da podsetimo, Slash je u Beograd došao u okviru svoje turneje, organizovane povodom izdavanja novog albuma, tokom koje će obići brojne svetske metroplole!

U svojoj petogodišnjoj tradiciji Jelen Live omogućio je nastupe Ian Brown-a, Iggy and The Stooges-a i legendarnih Guns N’ Roses-a, koji su priredili rok spektakl prošle godine u Beogradskoj Areni.

Izvor: Beta