JELEN KUTAK

Jelen i Staropramen najbolji na Beer Festu!

Sedmu godinu za redom, prema glasovima posetioca, Jelen Pivo ponelu je titulu najboljeg piva Belgrade Beer Festa! U anketi Beogradske kulturne mreže učestvovalo je 4620 posetilaca koji su većinom svojih glasova Jelen Pivu dodelili i nagradu za najbolju promociju.
Jelen i Staropramen najbolji na Beer Festu! Foto: BETAPHOTO//Andrew Brownbill
utorak, 18. septembar 2012. | 22:24

Ponosni smo što su sedmu godinu zaredom posetioci Beer Festa odabrali Jelen Pivo za najbolje pivo. Ove godine smo im poklonili besplatan koncert benda Simple Minds i pripremili brojna iznenađenja na štandovima. Sa željom da našim potrošačima uvek ponudimo nešto sasvim novo, Apatinska pivara je ove godine pripremila prvo pšenično pivo, Jelen Belo, kao i pivo sa ukusom limuna, Jelen Fresh Limun.", istakla je Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo

Među nešto više od 30 pivskih brendova koji su se predstavili mnogobrojnim posetiocima Beer Festa, za najlepši štand publika je izglasala Staropramen.

Štand prvog češkog piva na domaćem tržištu bio je osmišljen u duhu Zlatnog Praga sa replikama najčuvenijih zgrada glavnog grada Češke. Ova nagrada je potvrda da su potrošači odlično prihvatili Staropramen i da je ovaj češki brend iz srca Praga našao put do istinskih poznavaoca piva koji uživaju u njegovom vrhunskom kvalitetu.", navela je Nataša Banić, brend menadžer za Staropramen

Kao organizator i pokrovitelj najvećih muzičkih događaja, Apatinska pivara je i ove godine za sve ljubitelje piva pripremila raznovrstan i uzbudljiv program za sjajno druženje na svojim štandovima.

Izvor: Beta