JELEN KUTAK

Jelen Pivo zvanično pivo fudbalske reprezentacije Srbije!

Fudbalski savez Srbije i Apatinska pivara, potpisali su danas Ugovor o saradnji, kojim će Jelen Pivo biti zvanično pivo fudbalske reprezentacije Srbije. Četvorogodišnjim ugovorom potvrđena je dugogodišnja podrška koju Jelen Pivo već godinama pruža sportu, prvenstveno domaćem fudbalu.

Jelen Pivo zvanično pivo fudbalske reprezentacije Srbije! Foto: BETAPHOTO//
četvrtak, 11. oktobar 2012. | 09:26

„Prirodno je da je najveći srpski pivski brend postao sponzor fudbalske reprezentacije naše zemlje. Jelen Pivo je uz domaći fudbal već godinama, a četvorogodišnjom saradnjom sa reprezentacijom Srbije potvrđujemo našu nameru da doprinesemo daljem razvoju srpskog fudbala. Naša velika želja je da pomognemo odlazak Srbije na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014“, naglasio je Ilija Šetka, direktor Apatinske pivare.

U znak početka uspešne saradnje, g. Šetki, direktoru Apatinske pivare predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, poklonio je dres reprezentacije sa potpisima igrača i tom prilikom istakao: Izuzetno nam je drago što sponzorski pul  FS Srbije proširujemo sa Apatinskom pivarom, izuzetno cenjenom i uspešnom firmom. Poznato je da je Jelen Pivo veliki prijatelj fudbala tako da je i naša odluka o saradnji, gledajući sa tog aspekta, potpuno logična. Duboko sam ubeđen da ćemo dugo i uspešno sarađivati, na zajedničko zadovoljstvo navijača i svih poštovalaca fudbala.”

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i selektor fudbalske reprezentacije Siniša Mihajlović, kao i brojne ugledne zvanice iz sveta fudbala.

Apatinska pivara godinama unazad podržava domaći fudbal, a naša najelitnija liga, Jelen Super liga  već pet godina nosi naziv najpopularnijeg brenda Apatinske pivare, Jelen Piva. Saradnjom sa Fudbalskim savezom Srbije, Jelen Pivo nastavlja da gradi čvrstu vezu sa fudbalom, kao i da promoviše sport, prave sportske vrednosti i vrhunsku i fer igru.

S poštovanjem,
Apatinska pivara i Fudbalski savez Srbije

Izvor: Beta
JELEN KUTAK