EVROPSKO PRVENSTVO

Ulaznice za meč Srbija – Norveška od srede

Ulaznice za utakmicu mladih fudbalskih reprezentacija Srbije i Norveške u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo biće puštene u prodaju u sredu, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije.

Ulaznice za meč Srbija – Norveška od srede Foto: BETAPHOTO/AP/Hussein Malla
utorak, 1. novembar 2016. | 19:44

"U cilju popularizacije fudbala i sa željom da utakmici baraža izmedju mladih reprezentacija Srbije i Norveške prisustvuje što veći broj navijača, odredjene su popularne cene ulaznica: 200 dinara za zapadnu i istočnu tribinu i 100 dinara za južnu tribinu stadiona Partizana", navodi se u saopštenju FS S.

Ulaznice mogu da se kupe preko Tiketlajna, kao i na blagajni stadiona Partizana od srede do petka u terminu od 10.00 do 18.00. Mlada reprezentacija Srbije će 11. novembra dočekati Norvešku na stadionu Partizana u prvoj utakmici baraža za plasman na Evropsko prvenstvo 2017. godine u Poljskoj.

Revanš utakmica igraće 15. novembra u Norveškoj. U drugom meču baraža sastaju se Austrija i Španija. Plasman na Evropsko prvenstvo 2017. obezbedili su, pored domaćina Poljske, i reprezentacije Nemačke, Engleske, Makedonije, Švedske, Danske, Italije, Češke, Portugala i Slovačke.

Izvor: Beta