SUPER LIGA

FK Partizan potpisao ugovor sa kompanijom Kimbo

Fudbalski klub Partizan potpisao je danas sponzorski ugovor sa italijanskom kompanijom za proizvodnju kafe Kimbo.

FK Partizan potpisao ugovor sa kompanijom Kimbo Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
sreda, 21. decembar 2016. | 16:50

Kako se navodi na sajtu crno-belih, u ime kluba ugovor je potpisao generalni direktor Miloš Vazura, a u ime italijanske kompanije njen direktor Boban Iliev.

"Zadovoljstvo je kada godinu možete privesti kraju potpisivanjem sponzorskog ugovora s kompanijom poput Kimba. Uzimajući u obzir njihova sponzorstva u Seriji A kao i celokupnu filozofiju kompanije, više sam nego siguran da ćemo imati vrlo uspešnu poslovnu saradnju, ne samo kad je reč o ovoj regiji već i šire. Naši planovi i vizije za budućnost se podudaraju s planovima kompanije, koju krasi bogata tradicija i još uspešniji poslovni kodeks", rekao je Vazura.

Kimbo su 1963. godine osnovala braća Rubino, a na srpskom tržištu je od 2012. godine.

"Kimbo je italijanski premijum brend iz Napulja, jedan je od tri najveća proizvodjača espreso kafe, kao i najprodavanija kafa u Italiji. Za par godina na našem tržištu stekao je reputaciju vrhunskog brenda espreso kafe. Kompanija podržava sport, sponzori smo 'kalča' i jedan od sponzora fudbalskog kluba Napoli. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju s Partizanom i želimo da mu od danas pomognemo u ostvarivanju vrhunskih rezultata", navela je direktorka marketinga Kimbo kafe Suzana Lazarević.

Izvor: Beta