SUPER LIGA

Čukarički počinje pripreme 10. januara

Fudbaleri Čukaričkog okupiće se 10. januara na pripremama za drugi deo sezone u Super ligi Srbije.

Čukarički počinje pripreme 10. januara Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
petak, 30. decembar 2016. | 21:02

Kako je danas saopštio beogradski klub, trener Nenad Lalatović obaviće prozivku fudbalera na stadionu na Banovom brdu 10. januara od 10 časova. Igrači će pre toga biti pregledani u Republičkom zavodu za sport u nekoliko grupa, prva 5. januara, a poslednja četiri dana kasnije.

Prvi deo pripremnog perioda ekipa će biti u Beogradu i treniraće dva puta dnevno, a zakazane su tri prijateljske utakmice u Beogradu. "Brdjani" će 18. januara igrati protiv BSK Čelarevo, 21. protiv Baska i 25. protiv Bačke.

Posle toga ekipa 27. januara putuje na dvonedeljne pripreme u svoju stalnu bazu u Limasol na Kipru. Povratak je planiran za 11. februar. Na Kipru će odigrati sedam utakmica, a za sada je zakazano pet mečeva.

Čukarički će 30. januara igrati protiv Korona Kjelce iz Poljske, 2. februara protiv Atlantasa iz Litvanije, a dva dana kasnije igraće se dve utakmice o kojima se pregovara. Fudbaleri Čukaričkog će zatim 6. februara igrati protiv kiparskog AEZ Zakakiou, 8. februara protiv Urala iz Rusije i dan kasnije protiv Spartaka iz Moskve ekipe do 21 godine.

Izvor: Beta